Produse pentru scoci de bucata holstein faina (2)

Pudră de ceapă organică

Pudră de ceapă organică

Descent și istorie Ceapa este o plantă bulbică și este înrudită cu morcovul și prazul. Aceste plante bulbice stochează hrană într-un bulb care supraviețuiește iernii și, prin urmare, sunt primele plante care ies din pământ primăvara. Planta de ceapă crește din semințe, iar bulbii se formează în primul an. Conform scrierilor din jurul anului 3000 î.Hr., ceapa a fost cultivată pentru prima dată în părți ale Asiei. În cele din urmă, ceapa a ajuns și în Egipt, de unde provin și aceste cepe feliate. Constructorii piramidelor primeau ceapă ca rație, aceasta servind ca hrană și medicament în timpul călătoriei spre viața de apoi. Gust și utilizare Ceapa este folosită la nivel mondial în bucătărie ca legumă și vine în multe forme și culori. Cepele au un gust și un miros puternic, care devin mai puțin intense atunci când sunt încălzite. Aceste cepe organice sunt uscate și măcinate în pudră. Pudra de ceapă este făcută din ceapa albă și poate servi ca substitut pentru ceapa proaspătă în multe preparate, cum ar fi...
Pudră de zahăr din trestie BIO - Pudră de zahăr din trestie BIO

Pudră de zahăr din trestie BIO - Pudră de zahăr din trestie BIO

Originea și istoria Zaharului din trestie Zaharul din trestie este o specie de trestie cultivată din strămoși existenți. A fost cultivat pentru prima dată de austronauți în sud-estul Asiei maritime, cu aproximativ 5000 de ani î.Hr. Datorită unei migrații preistorice pe mare, austronauții și-au extins teritoriile până în 1500 î.Hr. de la Madagascar până la Hawaii. Și în timpul acestor migrații, zahărul din trestie a fost adus cu ei. Zaharul din trestie a fost folosit pentru prima dată pentru a produce zahăr în nordul Indiei. Prin intermediul musulmanilor și comercianților arabi, zahărul din trestie a fost răspândit în întreaga lume începând cu secolul al VIII-lea. În Evul Mediu, zahărul din trestie era un simbol al puterii în Europa și era considerat una dintre condimentele rare și scumpe. Cum se produce Zaharul din trestie (pudră)? Zaharul din trestie poate apărea în diferite forme. În funcție de cantitatea de melasă care este filtrată din produsul brut, culoarea zahărului din trestie devine din ce în ce mai deschisă. Melasa este un produs care este procesat în, printre altele, r...